New Patterns Galore!

Vanmorgen zat ik weer even op Ravelry te kijken, bij de nieuwste patronen. En er zitten zoveel leuke patronen bij! Ik kon ze jullie niet onthouden.

Wat is dit schaapje toch lief! En perfect voor de lente. Hij is verkrijgbaar als Ravelry download, wat betekent dat je hem als pdf kunt downloaden. Volg het plaatje naar de website.

Deze ga ik ook zeker maken! Kennen jullie Instagram? Dat is een progammaatje waarop je je foto’s kunt delen. Een soort facebook. Hun icoontje is een vintage polaroid camera. Eerder had ik daar ook al een tasje van gemaakt, maar nu is er ook een schattige sleutelhanger!

Zo’n rond kussen hebben we allemaal wel op de bank liggen. Ik ben nu wel moe geworden van hoe de mijne eruitziet, dus misschien haak ik er wel een hoes voor! Je kunt het natuurlijk ook met gewone vulling vullen.

P1010677

Op de blog The Domestic Dash kun je lezen hoe je drie verschillende linnen tafellakens maakt, elk met een ander gehaakt randje eraan. Erg mooi!

Toen ik deze zag, dacht ik “Yes!” die moet ik hebben! Ik zoek al een tijdje naar een leuk breipatroon voor kraagjes. Maar natuurlijk vragen ze er dan weer geld voor.. Bij zo’n kleine patroontjes vraag ik me altijd af hoe ze hier nou geld voor durven vragen. Vooral als je dan ziet dat patronen voor complete truien vaak gratis zijn. Aan dit kraagje lijkt ook niets moeilijks te zijn, gewoon wat verkorte rijen voor de boogjes, that’s it. Als ik het zelf uitvogel hoe deze moet deel ik het met jullie!

En deze is dan weer gratis! Erg mooi voor de wat frisse zomeravonden. Op de blog Espace Tricot, de brei ruimte, kun je de pdf’s voor nog meer van hun patronen downloaden. Tops, sjaals en zelfs een deken! Zeker het kijken waard.

Deze omslagdoek vind ik ook erg mooi! Ze schijnen wat nieuwe haaktechnieken te gebruiken, dus het is misschien niet zo geschikt voor beginners.

Welk patroon vinden jullie het leukst? Ik ga zeker dat kleine cameraatje maken, zo lief! Misschien dat ik hem straks in de trein al kan haken, dan heb ik toch tijd genoeg. Dit weekend maak ik ook hopelijk mijn uilenkussen af!
Alvast een fijn weekend!

Advertenties

2 gedachtes over “New Patterns Galore!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s